Σάββατο 12 Αυγούστου 2017








Όπως σας είχαμε προειδοποιήσει, η στιγμή να ανοίξουν οι εγγραφές για το 6ο τουρνουά 3on3 έφτασε!!
  

Να σας υπενθυμίσουμε πως το τουρνουά φέτος θα λάβει χώρα την Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Αυγούστου  στην Πλατεία Αμπελοκήπων.

Πάρτε την παρέα σας,
Δημιουργήστε την ομάδα σας,
Βάλτε τα αθλητικά σας,
Παίξτε basket ακούγοντας μουσική,
Διασκεδάστε με τους αντιπάλους,


και λάβετε μέρος στο όμορφο αυτό γεγονός στο οποίο εκτός από διασκέδαση,θα σας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσετε δώρα. Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως πρωταρχικός μας στόχος είναι η ομαλή διεξαγωγή αυτής της μίνι διοργάνωσης και η διασκέδαση των συμμετεχόντων μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό και την άμιλλα!



Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος θα υπάρχουν διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του τουρνουά! Λόγω της έλλειψης χορηγιών, όλοι οι συμμετέχοντες θα κληθούν να πληρώσουν το συμβολικό ποσό συμμετοχής των 2 ευρώ (κάθε ομάδα θα παίξει τουλάχιστον 3 αγώνες). Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά θα κληρωθούν και δώρα σημαντικής αξίας, για όλους τους συμμετέχοντες, με την λήξη του τουρνουά την Τετάρτη, με την απονομή. 






Για την καλύτερη οργάνωση οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές ως και την Κυριακή  27 Αυγούστου. (Σε περίπτωση που συμπληρωθεί νωρίτερα ο μέγιστος αριθμός των 32 ομάδων, γεγονός πολύ πιθανόν, καθώς συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, καμία ομάδα μετά δεν θα γίνεται δεκτή!! Για αυτό βιαστείτε!!)


Για τυχόν απορίες μπορείτε ν επικοινωνήσετε μαζί μας στο Email μας proodos.ampelokipon@gmail.com ή ακομα πιο άμεσα στο προφίλ μας στο facebook "Πολιτιστικός σύλλογος Αμπελοκήπων".


ΠΡΟΣΟΧΗ! Φέτος, όπως και πέρυσι, θα υπάρχει και η δυνατότητα χρησιμοποίησης αναπληρωματικού παίκτη από κάθε ομάδα. Η χρησιμοποίηση και δήλωση του είναι προαιρετική, καθώς κάποια ομάδα μπορεί να επιλέξει να μην δηλώσει και χρησιμοποιήσει κάποιον. Όμως, σε αυτήν την περίπτωση, ακόμα και εάν υπάρξει τραυματισμός παίκτη, δεν θα είναι δυνατόν να γίνει αλλαγή, και η ομάδα θα αναγκαστεί να παίξει με παίκτη λιγότερο. 



ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΩΝ 4 ΠΑΙΧΤΩΝ ΕΔΩ

  Σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αντικατάσταση παίκτη, από αυτούς που έχουν δηλωθεί αρχικά μέσω της φόρμας, θα πρέπει να δηλωθεί είτε με mail στο proodos.ampelokipon@gmail.com, είτε πριν την έναρξη του τουρνουά στην γραμματεία. Κανείς παίκτης δεν μπορεί να συμμετέχει σε 2 ή περισσότερες ομάδες.
        

*ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ
Διαβάστε τους κανόνεσ του τουρνουά εδώ

Οι ομάδες να έχουν στα υπόψιν τους το mail που έχουν δηλώσει, καθώς θα τους ζητηθεί 2-3 μέρες πριν το τουρνουά να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους. Αν δεν επιβεβαιωθεί αυτομάτως ακυρώνεται!!

- Copyright © Η ΠΡΟΟΔΟΣ - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -